Usluge

Dizajn IT infrastrukture, implementacija, podrška i konsalting.

Naš primarni fokus je kvalitet

Koristimo nove tehnologije i pomažemo klijentima u pružanju IT usluga. Da bismo udovoljili zahtevima naših klijenata i pružili najbolju moguću uslugu, angažujemo samo prvoklasne stručnjake na polju IT tehnologija.

Profesionalne IT usluge

Konsalting

Cloud rešenja

IT bezbednost

Podrška eksperata 24/7

01.

Detaljno planiranje

02.

Poštovanje rokova

03.

Savršena implementacija

Šta Vam možemo ponuditi

Održavanje IT infrastrukture

Besprekorno funkcionisanje IT infrastrukture uslov je stabilnog i efikasnog poslovanja.
Ponudićemo Vam određeni model zasnovan na veličini vaše kompanije. Standardno održavanje podrazumeva redovne i specijalne posete IT stručnjaka, zagarantovano vreme odziva za sve hitne informacije, održavanje tehničke dokumentacije, konsultacije za kupovinu računarske i softverske i telekomunikacione opreme i, nadgledanje servera i mrežne infrastrukture 24/7, call centar …

Računarska mreža

Nudimo Vam dizajn, implementaciju, zaštitu i održavanje mreže. Pravilna primena i strukturno kabliranje su preduslov za besprekorno funkcionisanje i proširenje mreže. Mnogo je lakše održavati ispravno kablovsku mrežu, dok je istovremeno sigurnost računarske mreže i njeno nadgledanje od velikog značaja za normalno funkcionisanje IT infrastrukture.

BIM Cloud Rešenja

Ukoliko obrađujete veliki broj podataka i delite ih sa drugim korisnicima širom vaše lokalne mreže i čak im pristupate kada ste u pokretu, važno je da imate svestrano rešenje za upravljanje svim podacima. BIM disk je najbolja opcija za upravljanje podacima, koja Vam omogućava čuvanje, sinhronizaciju i kreiranje rezervne kopije podataka na više uređaja. Ovo automatsko rešenje čini stvari pogodnijim za korisnike jer neće trošiti vreme na podešavanje.

IT Konsalting

Nudimo Vam pomoć pri kupovini opreme, izboru IT sistema ili drugog softvera, dizajniranju IT polisa, kao i implementaciji sigurnosnih rešenja za mrežnu opremu, servere i radne stanice. Nudimo i poboljšanja procesa, definisanje rezervne strategije, sigurnosne provere i simulacije napada iz unutrašnjeg i spoljašnjeg okruženja, testiranje na svim nivoima.

IT Bezbednost

Bim Solutions Vam nudi stručnost u oblasti zaštite i sigurnosti računarskih sistema. Usluge koje nudimo u ovoj oblasti su: trenutna analiza sistema, testiranje upada u sistem, dizajn i primena sistema sa visokom zaštitom, obuka zaposlenih u oblasti primene bezbednosnih mera, savetovanje u oblasti bezbednosne politike.

Podrška na licu mesta

Usluga na licu mesta znači da poslovne operacije obavljate na vašoj lokaciji, dok inženjeri iz BIM Solutions omogućavaju njihov nesmetan rad. Obezbeđujemo Vam zaposlenog iz Bim Solutions-a koga podržava cela naša organizacija.
Ovim izborom osiguravate bolju kontrolu i bolju efikasnost poslovnih procesa. Iskusni Bim Solutions tim će pronaći najbolje rešenje za poslovne procese za implementaciju u vašoj kompaniji.
Pored toga, usluga na licu mesta podrazumeva nadgledanje vašeg poslovnog procesa 24 / 7, 365 dana u godini. Čitav tim inženjera stoji iza ove usluge i na raspolaganju vam je za rešavanje problema ili nepravilnosti.
Kao jedinstvena tačka kontakta, Bim Solutions Vam omogućava da održavanje celokupne IT infrastrukture prepustite nama, dok ste istovremeno potpuno integrisani u sve elemente vašeg rada.

Nudimo vam

Dizajn mreže

Implementaciju mreže

Zaštitu mreže

Održavanje mreže

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju moguću uslugu sa minimalnim zastojima (ili bez zastoja) u toku implementacije. Stručnost naših eksperata u oblasti IT sigurnosti i održavanju osiguraće da servis radi besprekorno.

Kontaktirajte nas

Telefon

+(381) 11 420 81 88
+(381) 64 121 40 92
+(1) 561 464 4800

Email

info@bimsolutions.rs
sales@bimsolutions.rs
support@bimsolutions.rsrs

Adresa

Francuska 17, Beograd, Srbija

Scroll to Top