Usluge

Dizajn IT infrastrukture, implementacija, podrška i konsalting.

Naš primarni fokus je kvalitet

Koristimo nove tehnologije i pomažemo klijentima u pružanju IT usluga. Da bismo udovoljili zahtevima naših klijenata i pružili najbolju moguću uslugu, angažujemo samo prvoklasne stručnjake na polju IT tehnologija.

Profesionalne IT usluge
Konsalting
Cloud rešenja
IT bezbednost
Podrška eksperata 24×7

01.

Detaljno planiranje

02.

Poštovanje rokova

03.

Savršena implementacija


Šta vam možemo ponuditi


Održavanje IT infrastrukture

Besprekorno funkcionisanje IT infrastrukture uslov je stabilnog i efikasnog poslovanja.
Ponudićemo Vam određeni model zasnovan na veličini vaše kompanije. Standardno održavanje podrazumeva redovne i specijalne posete IT stručnjaka, zagarantovano vreme odziva za sve hitne informacije, održavanje tehničke dokumentacije, konsultacije za kupovinu računarske i softverske i telekomunikacione opreme i, nadgledanje servera i mrežne infrastrukture 24 × 7, call centar …

Računarska mreža

Nudimo Vam dizajn, implementaciju, zaštitu i održavanje mreže. Pravilna primena i strukturno kabliranje su preduslov za besprekorno funkcionisanje i proširenje mreže. Mnogo je lakše održavati ispravno kablovsku mrežu, dok je istovremeno sigurnost računarske mreže i njeno nadgledanje od velikog značaja za normalno funkcionisanje IT infrastrukture.

BIM Cloud Rešenja

Ukoliko obrađujete veliki broj podataka i delite ih sa drugim korisnicima širom vaše lokalne mreže i čak im pristupate kada ste u pokretu, važno je da imate svestrano rešenje za upravljanje svim podacima. BIM disk je najbolja opcija za upravljanje podacima, koja Vam omogućava čuvanje, sinhronizaciju i kreiranje rezervne kopije podataka na više uređaja. Ovo automatsko rešenje čini stvari pogodnijim za korisnike jer neće trošiti vreme na podešavanje.

IT Konsalting

Nudimo Vam pomoć pri kupovini opreme, izboru IT sistema ili drugog softvera, dizajniranju IT polisa, kao i implementaciji sigurnosnih rešenja za mrežnu opremu, servere i radne stanice. Nudimo i poboljšanja procesa, definisanje rezervne strategije, sigurnosne provere i simulacije napada iz unutrašnjeg i spoljašnjeg okruženja, testiranje na svim nivoima.

IT Bezbednost

Bim Solutions Vam nudi stručnost u oblasti zaštite i sigurnosti računarskih sistema. Usluge koje nudimo u ovoj oblasti su: trenutna analiza sistema, testiranje upada u sistem, dizajn i primena sistema sa visokom zaštitom, obuka zaposlenih u oblasti primene bezbednosnih mera, savetovanje u oblasti bezbednosne politike.

Podrška na licu mesta

Usluga na licu mesta znači da poslovne operacije obavljate na vašoj lokaciji, dok inženjeri iz BIM Solutions omogućavaju njihov nesmetan rad. Obezbeđujemo Vam zaposlenog iz Bim Solutions-a koga podržava cela naša organizacija.
Ovim izborom osiguravate bolju kontrolu i bolju efikasnost poslovnih procesa. Iskusni Bim Solutions tim će pronaći najbolje rešenje za poslovne procese za implementaciju u vašoj kompaniji.
Pored toga, usluga na licu mesta podrazumeva nadgledanje vašeg poslovnog procesa 24 × 7, 365 dana u godini. Čitav tim inženjera stoji iza ove usluge i na raspolaganju vam je za rešavanje problema ili nepravilnosti.
Kao jedinstvena tačka kontakta, Bim Solutions Vam omogućava da održavanje celokupne IT infrastrukture prepustite nama, dok ste istovremeno potpuno integrisani u sve elemente vašeg rada.

Nudimo vam:

Dizajn mreže
Implementaciju mreže
Zaštitu mreže
Održavanje mreže

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju moguću uslugu sa minimalnim zastojima (ili bez zastoja) u toku implementacije. Stručnost naših eksperata u oblasti IT sigurnosti i održavanju osiguraće da servis radi besprekorno.

Šta su klijenti rekli o nama


Profesionalne IT usluge

Dve godine smo klijent Bim Solutions-a i partnerstvo sa njima je neprocenjivo. Oni su dostupni za vikend i posle radnog vremena, u hitnim slučajevima, dostupni su vrlo brzo. Takođe su sarađivali sa našim dobavljačima softvera i prilagodili su naše sisteme da neki obrađuju različite specijalizovane aplikacije. Bez obzira da li imamo ljude koji rade u našoj matičnoj kancelariji, radnom mestu ili negde drugde na daljinu, Bim Solutions je uspeo da ih drži povezanim i na našoj mreži. Nedavno su nas prebacili u Bim cloud, bez prekida tokom radnog vremena i praktično ne opterećuju naše zaposlene kao rezultat nadogradnje.
Nenad Marinković
Finansijski direktor, AD Pharma
Bez zastoja

Od prelaska na Bim Cloud rešenja, naši računari rade efikasno, bez zastoja. Bim rešenja proaktivno nadgledaju naše sisteme i rešavaju probleme pre nego što smo i znali da postoje. Bim rešenja su izuzetno korisna bez obzira na problem. Ne samo da nam pomažu u vezi sa računarskim problemima, već vam pomažu i sa softverskim pitanjima, telefonskim problemima, pitanjima nakon radnog vremena, prezentacijama edukativnih radionica, itd. Nećete zažaliti ukoliko se odlučite da koristite usluge Bim Solutions. Odluku smo doneli pre 2 godine i nismo zažalili nijednog trenutka!
Miroslav Panić
Head IT, Metro Cash & Carry
Razgovor sa živom osobom, vrlo brz odgovor

Nismo dovoljno veliki da imamo stalno zaposlenog IT radnika, ali preveliki smo da ne bismo imali odeljenje za IT podršku. Dobijamo informatičku podršku u realnom vremenu, inteligentnu, sa znanjem i punim radnim vremenom, a da ne moramo da platimo troškove zaposlenog u punom radnom vremenu. Bim Solutions pruža brzi odgovor, praćenje i mogućnost razgovora sa živom osobom.
Tatjana Mijović
Office coordinator, IT Tel D.o.o
Project Management

Bim Solutions zaposlen je u Roche-u od 2018. Do sada je Bim Solutions bio odgovoran za korisničku podršku za korisnike u Srbiji kao i korisnike u balkanskim zemljama, upravljanje incidentima i zahtevima kao i IMACD, implementaciju i uvodjenje novih globalnih aplikacija kao što su Google Hangouts, Portal za samoposluživanje (self-care) IT korisnika (zahvaljujući korišćenju Bim Solutions-a mi smo prvi u našem regionu) koji rukuje lokalnim serverima i aplikacijama.
Bim Solutions ispunjavao je zadatak uz vrlo malo nadzora. Projekat je zahtevao interakciju sa zajednicom korisnika, kao i sposobnost povezivanja između različitih odeljenja.
Drago mi je što mogu da dam svoju referencu za Bim Solutions i da govorim o veštinama njihovog korisničkog servisa, tehničkom znanju i profesionalizmu.
Edgars Landsbergs
CCE Subregionand Russia IT Infrastracure site Coordinator, Roche D.o.o.

Nudimo vam najbolji servis

Naš fokus je kvalitet.
Naši eksperti su tu da vam pomognu prilikom odabira najoptimalnijeg rešenja.

Scroll to Top