IT usluge sa fokusom na kvalitet

Kompletna IT infrastruktura, Cloud rešenja, sigurnost, konsalting, održavanje i podrška.
Podržano od stranie IT eksperata.

Profesionalne IT usluge & Konsalting

Bim Solutions je srpska kompanija koja se brzo razvija i implementira visokotehnološka rešenja. Koristimo nove tehnologije i pomažemo klijentima u pružanju IT usluga. Da bismo udovoljili zahtevima našeg klijenta i pružili najbolju moguću uslugu, angažujemo samo prvoklasne stručnjake na tom polju.


Pozovite nas

+(381) 11 420 81 88

+(381) 64 121 40 92

+(1) 561 464 4800

Nudimo vam:

Dizajn mreže
Implementaciju mreže
Zaštitu mreže
Održavanje mreže

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju moguću uslugu sa minimalnim zastojima (ili bez zastoja) u toku implementacije. Stručnost naših eksperata u oblasti IT sigurnosti i održavanju osiguraće da servis radi besprekorno.

Naša specijalizacija

Održavanje IT Infrastrukture

Besprekorno funkcionisanje IT infrastrukture uslov je stabilnog i efikasnog poslovanja.

BIM Cloud rešenja

Automatska rešenja koja će učiniti stvari pogodnijim za korisnike jer neće trošiti dodatno vreme na podešavanje.

IT Bezbednost

Bim Solutions Vam nudi stručnost u oblasti zaštite i sigurnosti računarskih sistema.

Računarske mreže

Nudimo Vam dizajn, implementaciju, zaštitu i održavanje računarske mreže.

IT Konsalting

Nudimo Vam pomoć prilikom kupovine opreme, izboru IT sistema ili drugog softvera.

Podrška uvek dostupna

Inženjeri iz Bim Solutions vrše nadzor Vaše mreže kako bi ste sve poslovne operacije mogli nesmetano da obavaljate.

Šta su klijenti rekli o nama


Profesionalne IT usluge

Dve godine smo klijent Bim Solutions-a i partnerstvo sa njima je neprocenjivo. Oni su dostupni za vikend i posle radnog vremena, u hitnim slučajevima, dostupni su vrlo brzo. Takođe su sarađivali sa našim dobavljačima softvera i prilagodili su naše sisteme da neki obrađuju različite specijalizovane aplikacije. Bez obzira da li imamo ljude koji rade u našoj matičnoj kancelariji, radnom mestu ili negde drugde na daljinu, Bim Solutions je uspeo da ih drži povezanim i na našoj mreži. Nedavno su nas prebacili u Bim cloud, bez prekida tokom radnog vremena i praktično ne opterećuju naše zaposlene kao rezultat nadogradnje.
Nenad Marinković
Finansijski direktor, AD Pharma
Bez zastoja

Od prelaska na Bim Cloud rešenja, naši računari rade efikasno, bez zastoja. Bim rešenja proaktivno nadgledaju naše sisteme i rešavaju probleme pre nego što smo i znali da postoje. Bim rešenja su izuzetno korisna bez obzira na problem. Ne samo da nam pomažu u vezi sa računarskim problemima, već vam pomažu i sa softverskim pitanjima, telefonskim problemima, pitanjima nakon radnog vremena, prezentacijama edukativnih radionica, itd. Nećete zažaliti ukoliko se odlučite da koristite usluge Bim Solutions. Odluku smo doneli pre 2 godine i nismo zažalili nijednog trenutka!
Miroslav Panić
Head IT, Metro Cash & Carry
Razgovor sa živom osobom, vrlo brz odgovor

Nismo dovoljno veliki da imamo stalno zaposlenog IT radnika, ali preveliki smo da ne bismo imali odeljenje za IT podršku. Dobijamo informatičku podršku u realnom vremenu, inteligentnu, sa znanjem i punim radnim vremenom, a da ne moramo da platimo troškove zaposlenog u punom radnom vremenu. Bim Solutions pruža brzi odgovor, praćenje i mogućnost razgovora sa živom osobom.
Tatjana Mijović
Office coordinator, IT Tel D.o.o
Project Management

Bim Solutions zaposlen je u Roche-u od 2018. Do sada je Bim Solutions bio odgovoran za korisničku podršku za korisnike u Srbiji kao i korisnike u balkanskim zemljama, upravljanje incidentima i zahtevima kao i IMACD, implementaciju i uvodjenje novih globalnih aplikacija kao što su Google Hangouts, Portal za samoposluživanje (self-care) IT korisnika (zahvaljujući korišćenju Bim Solutions-a mi smo prvi u našem regionu) koji rukuje lokalnim serverima i aplikacijama.
Bim Solutions ispunjavao je zadatak uz vrlo malo nadzora. Projekat je zahtevao interakciju sa zajednicom korisnika, kao i sposobnost povezivanja između različitih odeljenja.
Drago mi je što mogu da dam svoju referencu za Bim Solutions i da govorim o veštinama njihovog korisničkog servisa, tehničkom znanju i profesionalizmu.
Edgars Landsbergs
CCE Subregionand Russia IT Infrastracure site Coordinator, Roche D.o.o.

Kontaktirajte nas


Kancelarija

Nedeljka Čabrinovića 64
11000, Beograd

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 8h – 22h
Subota-Nedelja: Ne radimo (tehnička podrška radi 24×7)

Naši partneri


Scroll to Top